Slange


1. findested. slanger kan leve mange steder nogen lever ved en å, eller en sø, nogen lever på landjorden,andre lever i træer.
Mange slanger lever i andre lande. i danmark lever der to forskelige slanger den ene hedder en hogorm den anden hedder en snog.

vis man er heldig kan man se en slange, men man skal være meget stille.

2. føde. slanger spiser mest pattedyr f.eks. små mus, rotter de kan også spise frøer. slangen kan også spise æg, .3.form og farver. slanger har ikke rigtigt nogen form de har heller ikke nogen knogler de bruger deres muskler til at komme frem med.
De kan gemme sig i græsset eller i træerne det kales kamoflage, så har byttet svært ved at se den. Nogen slanger er grønne nogen slanger er brune eller sorte. Mange slanger har forskællelige faver. Nogen er sorte og gule mange slanger i afrika er grønne fordi nogen slanger bor i træer så når de skal spise så skal de gemme sig.de har ikke nogen ben eller nogen arme de hører med deres kæbe og de lugter med deres tunge.


4. fjender. en af slangens fjender er mensket, mensket fanger slagner for at sælge dem eller udstoppe dem og udstille dem på musem. der er mange der vil ha slangens hud, Ud af slangens hud kan man få tasker og sko, faktisk har slanger ikke nogen fjender en deres bytte og menskket.
5. Fomering.Nogle slanger lægger æg helt op til 100 på en gang. andre slanger føder op til 50 levende unger. når ungerne kommer ud må de klare sig selv.
6.adfærd. nogen slanger angriber mensker men andre slanger kan godt være sky. pytonslanger er desoden en af de mest almindelige slanger holdt i fangenskab

slangesif.JPGslangesalma.jpg